søndag den 31. marts 2013

At trille æg


Krassscchhh !!!

Nogen har været i gang med den gode gamle skik med at trille æg 
ned af "bjerget"..... hvem mon vandt, og hvorfor har de ikke spist
gevinsten?

fredag den 29. marts 2013

Forårsvinduer

Sne igen i dag - foråret er vist kun i orangeriet, men dér blomster Tete-a-Tete'erne også lystigt....... jeg skulle nok have haft vasket de vinduer i går da solen varmede ......faktisk.

A propos vinduer - så kom jeg forbi blomsterhandlerens vindue, og "faldt for" denne påskebords "center-piece" - Troldhasselgrene med æggeskaller, hvori der er sat forårsløg og afskårne blomster - det ses måske ikke så tydeligt på mit billede, men I forstår nok ideen. Mon ikke det er OK med blomsterhandler MaLene hvis vi låner ideen.

mandag den 25. marts 2013

Min have er stadigvæk hvid, selv om jeg aner håb om forår i påsken  - så her er i stedet for et par billeder fra min blomsterhandler.

i lysende skønne gule og orange

eller foretrækker du måske lyserødt
MIN blomsterhandler har det hele   :) :)

onsdag den 20. marts 2013

Aakanden

Besøg hos Aakanden ved Borup, Sjælland - ude og hente lidt påskeinspiration på en kold, men solrig søndag eftermiddag.

Jeg har lånt billedet af det fine porcelænsæg, der er brugt som vase for vintergækker på Aakandens facebook side - smadder sød ide
Billedet er lånt fra Aakandens facebook side.
Faktisk kan man se en reportage fra indehaveren af Aakandens hjem i denne uges udgave af ugebladet Søndag....... hvis det sku' være.

søndag den 17. marts 2013

Souveniers

Jeg er en meget umoderne kone, jeg ELSKER souvenirs, altså nogen jeg kan bruge til noget - jeg holder af, når jeg "bruger" mine souvenirs, at de har en historie og nogen gode eller sjove minder.
Det er ikke altid lige let at finde noget, men i Rom fandt jeg dette tegnesæt hos FABRIANO lige ved Den Spanske Trappe.
Viskelæderet har påtrykt teksten: I never make mistakes - er det ikke sødt.
Men det helt fantastiske er, at jeg har ledt efter sådan en elastik der kan sættes om tegneblokken med plads til blyanter osv - og HOKUS POKUS - her var den så - heldige mig. Nu kan jeg suse ud i naturen og kunstnerere med mine sager i en samling...... nu skal jeg bare lige bede om lunere vejr og have lært at tegne (jeg øver mig skam flittigt, så måske....)
Mine rejsefæller havde nok ikke rigtig lyst til at vente, mens jeg tegnede Den spanske Trappe.... så jeg må nøjes med at prøve at tegne den efter fotografier..... men engang......

fredag den 15. marts 2013

Billeder fra Rom i marts

Missionen er gennemført - jeg har fået valgt en pave, nå ja, måske ville jeg have valgt en der ikke er helt så konservativ, men nu er jeg jo heller ikke katolik. Jeg kan meddele, at foråret er længere fremme i Rom - end her på Sjælland,  pu ha - her er det jo vinter !!!!





Basta !!!

fredag den 8. marts 2013

Knabstrup


Jeg kan ikke lade være ----- når det er for koldt at
være ude så må jeg bringe de dejlige vintergækker 
indenfor - de holder ikke så længe inde i varmen 
-  men jeg har temmelig mange, de dukker op de 
mærkeligste steder i haven, og de er så hjertelig 
velkommen