tirsdag den 29. september 2009

søndag den 27. september 2009

Kaffe Fassett

DK4 har optaget en film om om mit gamle idol Kaffe Fassett Filmen fik mig til at se lidt kritisk på mine gamle puder - broderet efter hans mønster. Uhhhada, de er noget slidte og trænger vist til at blive afløst... måske man skulle bruge de kommende lange mørke vinteraftner til at sy nye puder....










Week-end, og så er det gråvejr, ku' det så endda blive en smule regnvejr, haven ligner snart Sahara, og vi kan ikke komme igang med at flytte planter for at gøre plads til den lille rosenhave som har været undervejs hele sommeren. Nå, vi når det nok og rusk og regn er ellers ikke noget jeg sådan går og ønsker mig. Vær velkommen gråvejr - det er OK

mandag den 21. september 2009

Fridag




















Dejligt vejr - og en fridag, ikke beregnet til noget bestemt, bare tusse lidt rundt og vaske lidt gardiner, klippe lidt visne roser, lave et par høst "opstillinger" og drikke lidt kaffe... såååå skønt

lørdag den 19. september 2009

Kloge-Åge med spåfugl


Spørg bare mig - jeg ved nok hvilken vej vinden blæser... jeg kigger bare på Stormfuglen



Dyrehaven


En perfekt dag til en tur i dyrehaven, sol fra en skyfri himmel, nærmest vindstille, vandretur i godt selskab og med underlægningsmusik fra brølende kronhjorte. En rigtig god dag.






fredag den 18. september 2009

Nips

Når jeg ser boligreportager i dameblade, undrer jeg mig tit over at beboerne slet ikke har noget nips, mon de ikke har noget - ingen gaver fra forældre, børn eller tanter f.eks. - eller ting de syntes var sjove at tage med hjem fra New York/Himmelbjerget. Eller gemmer de det bare væk mens der fotograferes... hvem ved. Den går ihvertfald ikke her hos mig.



tirsdag den 15. september 2009

Støt brysterne


1 ud af 9 danske kvinder får brystkræft - støt kampen mod brystkræft, køb f.eks. et armbånd... eller 10!

søndag den 13. september 2009

Havens dag



Dagen i dag er udråbt til Havens dag, men det er vist for at planteskolerne gerne vil sælge lidt planter, jeg har nu ikke købt nogen idag, men jeg har da besøgt en planteskole..... mest fordi de havde arrangeret et kræmmermarked, jeg købte næsten ikke noget ;-) I anledning af dagen har jeg været i haven med fotografiapparatet, men måske skulle jeg hellere ha' taget lugejernet med i stedet for.
Sussi












lørdag den 12. september 2009

Den Gamle By i Århus







DSB har været så varmhjertede at kompensere med fribilletter til 1. klasse - hvorhen i Danmark jeg har lyst - fordi jeg hver morgen må skrumple og humpe med ældgamle tog. Vi benyttede chancen til at tage på en endagsudflugt til Den Gamle By i Århus - det må snart være 20 år siden vi har været der sidst, så der var sket et og andet. Vi havde en god tur - men pyh - godt vi er hjemme igen. Sussi

fredag den 11. september 2009

A day at the seaside

Nå ja, det var i arbejdsmæssig sammenhæng, men et smukt sted at arbejde med hav næsten hele vejen rundt, og i det smukke vejr var det en ekstra fornøjelse at smutte udenfor i frokostpausen.





Sidste sommerbesøg i Tivoli


Tak til Kristian for kollagen fra vores Tivoli-tur.

I går besøgte jeg Tivoli for sidste gang i sommer, men heldigvis åbner Tivoli Halloween om mindre end en måned.. og så går der ikke så længe... så er der juleåbent - også et besøg eller 4 værd :-)






torsdag den 10. september 2009


Lilla på lilla

...... og hvis min chef ser dette - så vid at min blog ikke kender klokken, indlægget er ikke "lagt på" kl 12, da arbejdede jeg skam hårdt. Jeg må se om uret kan rettes.

Sussi

Farven er lilla....















onsdag den 9. september 2009

Indendørs sysler


Det er allerede begyndt at
blive tidligt mørkt, og hverdags-aktiviteterne må flytte indenfor,
måske er det tid til at skifte "udstillingerne" i stuerne.

Sussi
Billedet er fra mit udekontor i "orangeriet" .... det er snart tid til at sætte tulipanløgene, spændende hvordan de kommer til at se ud, mon de bliver lige så mørke som på billedet på poserne?

Sussi
Sensommerens smukke farver













tirsdag den 8. september 2009

Mer' "brocante" med patina

Velkommen til min blog - bloggen er tænkt som en slags billeddagbog, hvor jeg gerne deler mine "dagbogsnotater" om årets gang, med hvem der nu har lyst.
Vi har en lille have og et drivhus, og selv om haven ikke er så stor, prøver vi at gøre den så hyggelig som mulig, bloggens navn Sussinghurst, er naturligvis en kærlig hilsen til den meget smukke park Sissinghurst i England - og er en lille morsomhed.

Billedet her på siden repræsenterer, foruden interessen for haven min interesse for "loppefund" - som nu ikke mere lader sig begrænse til indendørs brug, men breder sig ud i haven.

venlig hilsen Sussi